Micro ciment  sau micro toping  cum mai este denumit, se utilizeaza pentru renovarea sau realizarea pardoselilor interioare, exterioare  sau a peretilor, folosind o baza de ciment de numai 2-3 mm grosime, micro cimentul este rezistent la trafic pietonal, raze UV, inghet / dezghet si abraziune.

Beton Amprentat

Micro cimentul  este recomandat pentru a acoperi, finisa sau reoara suprafete aflate atat la interior cat si la exterior. este ideal pentru a inbunatati suprafete vechi din beton, deoarece este foarte dur, rezistent si se poaete aplica rapid si in grosimi mici.

 

Poate fi aplicat pe o varietate mare de suprafete, cum ar fi, suprafete de beton deja existente, sape din ciment, ceramica, autonivelat, caramizi fiind ideal pentru aproape orice tip constructie  precum restaurante, birouri, magazine, centre comerciale, apartamente.
Dintre caracteristicile principale ale micro cimentului fac parte: duritatea, rezistenta mare la zgarieturi si decolorare, aredetna mare pe suprafetele din beton, timp de uscare foarte mic, are o grosime mica cu o suprafata fine antialunecare, foarte rezistent la traficul pietonal cu un finisaj atractiv, si nu in ultimul timp economic si durabil.

Portofoliu Lucrari

Micro Ciment CULORI